Kiinteistönvälittäjä Turku – miten valita itselle sopiva kiinteistönvälittäjä?

Kiinteistövälittäjää etsimässä Turussa tai Varsinais-Suomessa, mutta et tiedä kuka kannattaisi valita?

Kun harkitsee oman kodin ostamista tai myymistä, se voi herättää monenlaisia tunteita. Uusiin alkuihin liittyy usein jännitystä, mutta samalla kiinteistönvälittäjän valinnasta aiheutuva stressi saattaa painaa mieltä.

Kiinteistönvälittäjä onkin äärimmäisen tärkeä lenkki prosessissa. Siksi valintaan kannattaa suhtautua huolellisesti ja harkiten. Mutta mistä sitten aloittaa sopivan kiinteistönvälittäjän valitseminen?

Huomioi ainakin nämä asiat:

  • Välittäjän kokemus: Tutki välittäjän kokemusta ja mainetta varsinkin kyseiseltä alueelta. Tässä tilanteessa siis Turusta ja Varsinais-Suomesta.
  • Referenssit ja suositukset: Pyydä välittäjältä referenssejä ja tutustu aiempien asiakkaiden kokemuksiin.
  • Henkilökohtainen sopivuus: Arvioi välittäjän kanssa toimimisen mukavuutta ja luottamusta.

1. Välittäjän kokemus Turusta ja Varsinais-Suomesta

Alueellinen kokemus on erittäin tärkeää kiinteistönvälittäjää valitessa. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa varmasti auttaa sinua useimmissa asioissa, mutta on myös tärkeää huomioida alueelliset erot.

Lue lisää Turun ja Varsinais-Suomen kiinteistömarkkinoiden nykytilasta täältä.

Miten valita itselle sopiva kiinteistönvälittäjä?

2. Referenssit ja suositukset

Parasta olisi jos löytäisit sopivan välittäjän esimerkiksi jonkun tutun kautta. Tällöin saisit suoraan hyvän suosituksen. Tästä kannattaa myös mainita välittäjällä.

Jos kenelläkään tutuistasi ei ole viimeaikaista kokemusta hyvistä kiinteistönvälittäjistä, niin kannattaa tutustua alueen välittäjien julkisiin arvosteluihin.


3. Henkilökohtainen sopivuus

Kiinteistönvälittäjän henkilökohtainen sopivuus on tärkeässä asemassa onnistuneen asuntokaupan toteutumisessa.

Sopiva kiinteistönvälittäjä ymmärtää tarpeesi ja toiveesi, mikä mahdollistaa paremman ja sujuvamman projektin sekä lopputuloksen.


4. Miksi valita Asunnot Dahl?

Hyvä alueellinen ammattitaito ja kyky hinnoitella kiinteistöt oikein

On tärkeää hinnoitella kiinteistö heti alussa oikein, sillä silloin on paras paikka löytää sopiva ostajaehdokas. Jos kiinteistö on hinnoiteltu yläkanttiin, niin se saattaa vaikeuttaa myyntiä, vaikka hintaa laskisikin myöhemmin. Tästä syystä suosittelenkin aina myyjiä kysymään vahvat perustelut jos eri kiinteistönvälittäjien hinta-arviot eroavat paljon toisistaan. Hinnoittelu on sellainen asia, että se kannattaisi mennä kerralla oikein.

Nykyaikaiset markkinointikeinot ja laadukas stailaus

Kiinteistönvälitys on muuttunut vuosikymmenten aikana. Ja jos siinä kelkassa haluaa pysyä mukana, niin pitää pystyä uudistumaan. Uskon kuitenkin, että kunnianhimoinen ja määrätietoinen työskentely voittaa aina pelkästään erilaisten trendien perässä juoksemisen. Kauttani saat kiinteistösi ammattitaitoisen stailauksen niin, että kiinteistö pysyy stailattuna myynnin loppuun asti. Ei pelkästään myyntikuvien ajan.

Halu auttaa ja henkilökohtainen palvelu

Työskentelen oman yrityksen kautta, joka kantaa omaa nimeäni. Tavoitteeni on löytää pitkäaikaisia asiakkaita, jotka palaavat luokseni jos heillä tulee tarvetta ostaa tai myydä seuraavien vuosien aikana. En tavoittele pikavoittoja asiakkaideni avulla, vaan pyrin rakentamaan pitkäikäisiä luottamussuhteita. Tästä syystä pyrin aina henkilökohtaiseen palveluun.

Lea Dahl - Kiinteistönvälitys Turku ja Varsinais-Suomi

Kirjoittaja: Lea Dahl

Lue lisää mistä koostuu sulava kiinteistönvälitysprosessi?

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut joko myymään kiinteistösi tai asuntosi? Tai haluatko apua ostamiseen liittyvissä asioissa?

Kysy pienellä kynnyksellä oheisella lomakkeella. Vastaan yhteydenottoihin yleensä jopa 3 tunnin kuluessa klo 7-21 välillä. Pystyn auttamaan pienissäkin asioissa tai ohjaamaan sinut oikean henkilön luo. Voit myös soittaa minulle suoraan tai lähettää viestiä sähköpostilla tai WhatsApilla.

Sähköposti

Puhelin